افتتاح نهمین کنفرانس مستربچ و کامپاند : صادرات این صنعت 100 درصد رشد کرد؛ ابراهیم شیخ: ظرفیت تولید مستریج و کامپاندهای پلیمری به ۴.۸ میلیون تن رسید

نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری امروز، بیست و هشتم بهمن‌ماه آغاز به کار کرد. در مراسم افتتاحیه، دکتر خراسانی به عنوان دبیر کنفرانس ضمن خوشامدگویی، گزارشی جامع از روند و اهداف کنفرانس ارائه داد. حضور ایشان به همراه سخنرانی‌های امید کوشکی (رئیس هیئت‌مدیره انجمن) و ابراهیم شیخ (معاون وزیر صمت) نقطه آغاز این رویداد را تشکیل داد.

در سخنرانی ابراهیم شیخ اعلام شد که صادرات صنعت مستربچ و کامپاندهای پلیمری ایران در سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد داشته است. او به رشد دو دهه‌ای این صنعت، افزایش تعداد شرکت‌های فعال به ۷۳۵ واحد و دستیابی به ظرفیت تولید ۴.۸ میلیون تن اشاره نمود. همچنین، وی خبر از اجرای ۸۵ طرح صنعتی با پیشرفت بالای ۷۰ درصد داد که سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید و به این ترتیب ظرفیت کشور به میزان ۸۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

امید کوشکی در سخنرانی خود ظرفیت نصب‌شده صنعت مستربچ را ۵ میلیون تن اعلام کرد و افزود که تا دو سال آینده ۸۰۰ هزار تن ظرفیت جدید به آن اضافه خواهد شد. وی با تأکید بر ارزآوری این صنعت و اهمیت صادرات، پیشنهاد کرد که علاوه بر بازارهای منطقه، بازار آفریقا نیز به عنوان یک فرصت صادراتی مد نظر قرار گیرد. همچنین، چالش‌هایی مانند تأمین مواد اولیه و ناترازی برق مطرح شد که راهکارهایی نظیر واردات مواد اولیه و احداث نیروگاه‌های جدید (از جمله نیروگاه‌های تجدیدپذیر) جهت رفع این مشکلات در دستور کار قرار گرفته است.

این کنفرانس تا بیست و نهم بهمن‌ماه در حال برگزاری بوده و شامل پنل‌های تخصصی متعددی است؛ از جمله:

چالش‌های صنعت آمیزه‌سازی و پتروشیمی
ناترازی انرژی: تهدیدها و راهکارها
فرصت‌ها و تهدیدهای صادرات محصولات صنایع آمیزه‌سازی
نوآوری در فناوری‌های صنایع آمیزه‌سازی
اقتصاد چرخشی پلاستیک و نقش صنایع آمیزه‌سازی در توسعه پایدار
روش‌های نوین تأمین مالی
آینده‌پژوهی و مطالعه روندهای صنعت آمیزه‌سازی
ابزارهای نوین تکنولوژیکی و اقتصادی همسو با بازارهای جهانی
همچنین، مقاله‌های برتر به‌صورت همزمان در سالن‌های مجزا ارائه می‌شوند.

WhatsApp
Telegram
Email
Print