در دیدار اعضای هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان مستربچ و آمیزههای پلیمری ایران با جناب آقای دکتر مفتح، قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، موضوع عضویت تشکلهای تخصصی در تصمیمگیریهای مرتبط با موضوعات هر صنعت مطرح شد.
با توجه به توضیحات قائممقام وزیر صمت درخصوص تشکیل کارگروه مدیریت بازار با ریاست معاون اول رئیسجمهور و دبیری ایشان و همچنین ایجاد کمیته تنظیم بازار محصولات پتروشیمی به ریاست قائممقام وزیر صمت، مقرر شد در این کمیته، به تناسب موضوع تخصصی، از تشکل مربوطه دعوت به عمل آید.
همچنین مقرر شد وزارت صمت از برقراری ارتباط تجاری بین شرکتهای واردکننده قطعات خودرو بهصورت SKD با صادرکنندگان محصولات کامپاند حمایت نماید.
در این ملاقات، موضوع قاعدهگذاری برای ثبت تقاضا در بورس کالا در موارد عرضه محصولات پلیمری به شکل پودر نیز مورد بحث و توافق قرار گرفت